dr. Karolien Van Puyenbroeck nieuwe huisarts 

We hebben een nieuwe huisarts gevonden. Wij zijn bijzonder verheugd. Zij past helemaal in onze manier van werken. Karolien is 45 jaar en zal voor onbepaalde tijd hier werken. Ze weet wat ze wil. Zij start 2 september 2024 (voor 2 dagen en vanaf 30 september 4 dagen in de week).

 • Nieuwe naam – Huisartspraktijk Ginkgo –
 • Dr. Gianni Faelens stopt: 27 september laatste werkdag.
 • Dr. Karolien Van Puyenbroeck start: 2 september.
 • De praktijk gaat verhuizen – ten vroegste in oktober.

dr. Gianni Faelens

Ik werk nu als huisarts èn sportarts. Na zorgvuldig overwegen heb ik besloten om als huisarts te stoppen op 27 september en mij volledig toe te leggen op mijn werk als sportarts. Jammer genoeg stop ik dan ook in de Huisartsenpraktijk de Pretlei. Dank voor je vertrouwen, hartelijke groeten, dr. Gianni Faelens

Verhuizing praktijk

Het huidige gebouw wordt verkocht. De praktijk zal ten vroegste in oktober 2024 verhuizen. We blijven in Brasschaat (of directe omgeving). Zodra wij meer weten krijgt iedereen met een GMD daar bericht van (de andere patiënten mogen wij niet berichten) en je kunt het lezen op de website.

Help mee aan een goede organisatie. Geef ons meer tijd voor patiëntenzorg.

 • Maak je afspraak online – klik hier.
 • Nog geen Helena? – klik hier.
 • Gebruik ook video-consultaties, eenvoudig en kosteloos, elke dag mogelijk – klik hier.
 • Betaal met QR-code van je bankapp of van www.payconiq.be
  • Zijn deze dingen lastig voor jou? Vraag hulp aan de assistentes!
  • Bel tussen 8 en 12 uur tel. 03 650 10 00, keuzetoets 2 of kom langs: 9.30 – 12.30 & 13 – 15 uur (woensdag tot 11.45 uur en in de schoolvakanties alleen in de ochtend). Neem je ID-kaart mee, met je pincode (weet je die niet? ga dan eerst langs bij je gemeente).